SKY Castle 17.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

28 Kasım 2021 Pazar

SKY Castle 17.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Dizi, 'SKY Castle' ('Gökyüzü Kalesi') adındaki lüks bir apartmanda yaşayan dört kadın etrafında dönmektedir. Onlar, eşlerinin daha başarılı olmasını sağlamaya çalışırken, kızlarını ve oğullarını birer prenses ve prens gibi yetiştirir

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Dizi, 'SKY Castle' ('Gökyüzü Kalesi') adındaki lüks bir apartmanda yaşayan dört kadın etrafında dönmektedir. Onlar, eşlerinin daha başarılı olmasını sağlamaya çalışırken, kızlarını ve oğullarını birer prenses ve prens gibi yetiştirir -Yum Jung-Ah dizide bir ev kadını olan Han Seo-Jin karakterini canlandırmaktadır. İki kız çocuk annesidir. 'SKY Castle'da yaşayan çoğu kadın ona gıpta ile bakmaktadır. Onun mükemmel bir hayatı varmış gibi gözükmesine karşın aslında büyük bir sırrı vardır. -Lee Tae-Ran dizide çocuk kitapları yazarı olan Lee Soo-Im karakterini canlandırmaktadır. Bir erkek çocuğu annesidir. İnsanlara karşı derin bir şefkat ve saygı duymaktadır. Başlarda, Han Seo-Jin’in (Yum Jung-Ah) emri ile 'SKY Castle'da bir numaralı halk düşmanı ilan edilir. Ancak oğlu sayesinde 'SKY Castle'da yaşayan kadınlar arasına girmeyi başarır. -Yoon Se-Ah dizide bir ev kadını olan No Seung-Hye karakterini canlandırmaktadır. İki erkek çocuğu annesidir. Gizemli tutkulara sahiptir ve açıklarsa bomba etkisi oluşturacak bir sır bilmektedir. -Oh Na-Ra dizide zengin bir aileden gelen Jin Jin-Hee karakterini canlandırmaktadır. Bir emlak milyarderi olan babasının bir çok binası vardır. Bir alışveriş koliktir. Han Seo-Jin’e (Yum Jung-Ah) hayrandır ve onun yaptıklarını yapmaya çalışmaktadır. Bir erkek çocuğu annesidir. -Kim Seo-Hyung dizide VIP müşterileri için bir üniversite danışmanlığı yapan Kim Joo-Young karakterini canlandırmaktadır. -Jung Joon-Ho dizide Han Seo-Jin’in (Yum Jung-Ah) eşi olan Kang Joon-Sang karakterini canlandırmaktadır. Bir ortopedi cerrahıdır. -Choi Won-Young dizide Lee Soo-Im’in (Lee Tae-Ran) eşi olan Hwang Chi-Young karakterini canlandırmaktadır. Bir beyin cerrahıdır. -Kim Byung-Chul dizide No Seung-Hye’nin (Yoon Se-Ah) Cha Min-Hyuk karakterini canlandırmaktadır. Bir hukuk fakültesinde profesördür. Her zaman adalet ve mutluluk hakkında konuşsa da gerçekte konuştuklarından farklı birisidir. Aşırı egoist birisidir. -Jo Jae-Yun dizide Jin Jin-Hee’nin (Oh Na-Ra) eşi olan Woo Yang-Woo karakterini canlandırmaktadır. Bir ortopedi cerrahıdır. -Kim Hye-Yoon dizide Han Seo-Jin’in (Yum Jung-Ah) büyük kızı olan Kang Ye-Seo karakterini canlandırmaktadır. Seul Ulusal Üniversitesi’ne kazanma konusunda takıntılıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here