The Exorcist's 2nd Meter 22.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

6 Kasım 2021 Cumartesi

The Exorcist's 2nd Meter 22.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
Güçlerinin on kat arttığını gören doğaüstü güçleri emdikten sonra, taksi şoförü Ma Gwai, bir çocukluk arkadaşını içeren geçmiş bir olay onu avlamak için geri döndüğünde başka bir maceraya devam ediyor. Ma Gwai'nin çocukluk arkadaşı Ho Zai, boğulma kazası nedeniyle sadece 8 yaşındayken öldü. Tamamlanmamış iş ile Ho Zai'nin hayaleti Ma Gwai'ye yaklaşır ve ona farklı şekillerde görünür.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Güçlerinin on kat arttığını gören doğaüstü güçleri emdikten sonra, taksi şoförü Ma Gwai, bir çocukluk arkadaşını içeren geçmiş bir olay onu avlamak için geri döndüğünde başka bir maceraya devam ediyor. Ma Gwai'nin çocukluk arkadaşı Ho Zai, boğulma kazası nedeniyle sadece 8 yaşındayken öldü. Tamamlanmamış iş ile Ho Zai'nin hayaleti Ma Gwai'ye yaklaşır ve ona farklı şekillerde görünür. Bu arada, Ma Gwai'nin Dr. Felicity Chong ile hikayesi henüz bir sonuca varmadı, ancak aralarında bin yıllık bir deniz ruhu gelebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here