The Fiery Priest 20.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

27 Kasım 2021 Cumartesi

The Fiery Priest 20.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Dizi, eski bir rahibin cinayet davasını çözmek için öfke sorunları yaşayan bir rahip (Kim Nam-Gil) ile bir dedektifin (Kim Sung-Kyun) güçlerini birleştirmesini konu almaktadır. Dizide sosyal refah hizmet alanlarının sömürülmesi ve dini inançlar kullanılarak gerçekleşen tacizleri konu almaktadır.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Dizi, eski bir rahibin cinayet davasını çözmek için öfke sorunları yaşayan bir rahip (Kim Nam-Gil) ile bir dedektifin (Kim Sung-Kyun) güçlerini birleştirmesini konu almaktadır. Dizide sosyal refah hizmet alanlarının sömürülmesi ve dini inançlar kullanılarak gerçekleşen tacizleri konu almaktadır.Kim Nam-Gil dizide bir Katolik rahibi olan Kim Hae-Il karakterini canlandırmaktadır. Obsesif kompulsif bozukluğu, travma sonrası stres bozukluğu ve aralıklı patlayıcı bozukluğundan muzdariptir. Bu yüzden, öfke kontrolü sorunları yaşamaktadır ve çevresindeki insanlara kaba davranmaktadır. Analitik becerileri, içgörüsü sayesinde insanlara yönelik tatminleri şaşırtıcı bir şekilde doğru çıkmaktadır. Aslında 10 yıl önce, Ulusal İstihbarat Servisi'nin terörle mücadele ekibinde yer alan üst düzey bir ajandı.Kim Sung-Kyun dizide bir dedektif olan Goo Dae-Young karakterini canlandırmaktadır. Gudam Polis Merkezi’nin Şiddet Suçları Bölümü’nde görev almaktadır. Kolaylıkla gözyaşı dökebilecek olan yumuşak kalpli, duygusal bir adamdır. Bu yüzden, etrafındaki insanlara zayıf görünmemek için sürekli blöf yapmaktadır. Kavgayı bir silah olarak kullanmaktansa fantezi sözleri kullanmayı tercih etmektedir. 3 yıl önce oldukça asabi bir dedektifti. Ancak ortağı öldürüldükten sonra bir korkağa dönüştü.Lee Honey dizide bir savcı olan Park Kyung-Sun karakterini canlandırmaktadır. Seul Merkez Bölge Savcılığı’nda görev almaktadır. O, herkes tarafından harika iş kapasitesi, patronları ile olan iyi uyumu, zekâsı ve iyi görünümü ile tanınmaktadır. Zayıflara karşı güçlü ve güçlülere karşı zayıf olan birisidir.Go Joon dizide yasal işler yapmayan bir iş adamı olan Hwang Cheol-Bum karakterini canlandırmaktadır. Eskiden bir gangsterdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here