The Item 15.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

22 Kasım 2021 Pazartesi

The Item 15.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Ju Ji-Hoon dizide bir savcı olan Kang Gon karakterini canlandırmaktadır. Güçlü bir adalet duygusuna sahip sıcakkanlı birisidir. Bir gün, yeğeni Da-In’i kurtarmak için doğaüstü güçlerin yer aldığı bir davayı üstlenir.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Dizi, doğaüstü güçlere sahip nesnelerin ardındaki sırları açığa çıkarmaya çalışan bir adam (Ju Ji-Hoon) ve bir kadının (Jin Se-Yeon) etrafında dönmektedir. Karakterleri: Ju Ji-Hoon dizide bir savcı olan Kang Gon karakterini canlandırmaktadır. Güçlü bir adalet duygusuna sahip sıcakkanlı birisidir. Bir gün, yeğeni Da-In’i kurtarmak için doğaüstü güçlerin yer aldığı bir davayı üstlenir. Jin Se-Yeon dizide bir suç profilcisi olan Shin So-Young karakterini canlandırmaktadır. En korkunç suç sahneleri ile karşı karşıya kalsa bile soğukkanlılığını mükemmel bir şekilde korumaktadır. Kim Kang-Woo dizide Hwa Won Group'un başkan yardımcısı olan Jo Se-Hwang karakterini canlandırmaktadır. Çevresi tarafından devrimci genç iş adamı olarak anılmaktadır. Ancak askında o açgözlü bir sosyopattır. Servetine servet katmak ve yoluna çıkan herkesi öldürmek için doğaüstü güce sahip olan nesneleri toplamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here