The Light in Your Eyes 8.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

27 Kasım 2021 Cumartesi

The Light in Your Eyes 8.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Dizi, 25 yaşındayken aniden zamanda ileri giderek yaşlanan ve genç yaşlarının tadını çıkaramayan bir kadın (Han Ji-Min) ile sahip olduğu zamanın değerini bilmeyen 26 yaşındaki genç bir adamın (Nam Joo-Hyuk) etrafında dönmektedir. Han Ji-Min dizide zamanda yolculuk yapabilen Kim Hye-Ja karakterini canlandırmaktadır

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Dizi, 25 yaşındayken aniden zamanda ileri giderek yaşlanan ve genç yaşlarının tadını çıkaramayan bir kadın (Han Ji-Min) ile sahip olduğu zamanın değerini bilmeyen 26 yaşındaki genç bir adamın (Nam Joo-Hyuk) etrafında dönmektedir. Han Ji-Min dizide zamanda yolculuk yapabilen Kim Hye-Ja karakterini canlandırmaktadır. Her şeye son derece olumlu bakan vefalı bir karaktere sahiptir. Adaletsizliğin yanında yer almayan bir haber spikeri olmanın hayalini kurmaktadır. Zamana müdahale etme yeteneğine sahip olmasına karşın ne yaparsa yapsın durumu biraz daha karmaşık bir hale getirir.Nam Joo-Hyuk dizide bir muhabir olma hayali kuran Lee Joon-Ha karakterini canlandırmaktadır. Hayalindeki işe kavuşmak için büyük çabalar sarf ettikten sonra hayaline kavuşamayınca umutsuzluğa kapılır. Hayatının en güzel günlerini boş geçirir ve amaçsız bir hayat yaşamaya başlar.Kim Hye-Ja dizide Kim Hye-Ja’nın (Han Ji-Min) 70 yaşındaki halini canlandırmaktadır.Son Ho-Jun dizide Kim Hye-Ja’nın abisi olan Kim Young-Soo karakterini canlandırmaktadır. Haylaz bir kişiliğe sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here