The Tale of Nokdu 25.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

27 Kasım 2021 Cumartesi

The Tale of Nokdu 25.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Dizi, sadece dul kadınlardan oluşan gizemli bir topluluğun içine sızmak için kadın kılığına giren Jeon Nok-Du’nun (Jang Dong-Yoon) etrafında dönmektedir. Sadece kadınlardan oluşan gizemli bir topluluğun içine sızmak için kadın kılığına girer. Burada, gisaeng olması için eğitim alan ama gisaeng olmak istemeyen Dong Dong-Ju (Kim So-Hyun) adındaki genç bir kızla tanışır.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Dizi, çalışan kadınların çektiği sıkıntıları, düştüklerinde tekrar ayağa kalkarak ilerlemek için çaba göstermelerini ve tüm bunlarla olgunlaşmalarını konu almaktadır. Aynı ofiste çalışan bir evli bir çiftin hayatı, beklenmedik bir olay sonrasında paramparça olur. Karakterleri: -Jang Na-Ra dizide evli ve çalışan bir kadın olan Na Jung-Sun karakterini canlandırmaktadır. Çalıştığı şirketin VIP müşterileri ile ilgilenen bir ekipte yer almaktadır. Pratik bir zekâya ve parlak bir kişiliğe sahiptir. Ancak herkesten sakladığı acı bir sırrı vardır. -Lee Sang-Yoon dizide Na Jung-Sun’un (Jang Na-Ra) eşi olan Park Sung-Joon karakterini canlandırmaktadır. Jung-Sun’un yer aldığı ekibin takım lideridir. Yetenekli ve ihtiyatlı birisidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here