Trap 3.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

27 Kasım 2021 Cumartesi

Trap 3.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Dizi, saygın bir haber spikeri olan Kang Woo-Hyun (Lee Seo-Jin) ve bir dedektif olan Ko Dong-Kook’un (Sung Dong-Il) etrafında dönmektedir. Woo-Hyun ailesi ile çıktığı bir gezi sırasında hayatını alt üst eden bir tuzağa düşer. Dong-Kook, Woo-Hyun’un davasını alır ve olayı araştırmaya başlar.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Dizi, saygın bir haber spikeri olan Kang Woo-Hyun (Lee Seo-Jin) ve bir dedektif olan Ko Dong-Kook’un (Sung Dong-Il) etrafında dönmektedir. Woo-Hyun ailesi ile çıktığı bir gezi sırasında hayatını alt üst eden bir tuzağa düşer. Dong-Kook, Woo-Hyun’un davasını alır ve olayı araştırmaya başlar. Lee Seo-Jin dizide ülkesinin güvenini kazanmış bir haber spikeri olan Kang Woo-Hyun karakterini canlandırmaktadır. Toplum tarafından saygı görmektedir ve mutlu bir aileye sahiptir. Bazı çevreler onun politikaya atılmasını dâhi istemektedir. Her şeye sahip biri gibi görünmektedir. Ancak bir gün, trajik bir olay ile karşılaşır ve bir anda sahip olduğu her şeyi kaybeder. Sung Dong-Il dizide kıdemli bir dedektif olan Ko Dong-Koo karakterini canlandırmaktadır. O, Kang Woo-Hyun’un (Lee Seo-Jin) davasına atanır. İçgüdülerine güvenerek ve eşsiz azmini kullanarak araştırdığı davada bazı şok edici gerçeklerle karşılaşır. Seo Young-Hee dizide Woo-Hyun'un (Lee Seo-Jin) eşi olan Shin Yeon-Soo karakterini canlandırmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here