Truth and Justice 29.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

22 Kasım 2021 Pazartesi

Truth and Justice 29.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Lee Tae Kyung, en iyi galibiyet oranına sahip bir yıldız avukatıdır. Keskin mantık ve zeki konuşmalarını kullanarak dava kazanabilir. Seçkin sınıfın bir parçası olan müşterilerle uğraşarak güç ve servet biriktirir. Davaları genellikle bir inşaat şirketinin sahibi olan Song Woo Yong'tan gelir.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Lee Tae Kyung, en iyi galibiyet oranına sahip bir yıldız avukatıdır. Keskin mantık ve zeki konuşmalarını kullanarak dava kazanabilir. Seçkin sınıfın bir parçası olan müşterilerle uğraşarak güç ve servet biriktirir. Davaları genellikle bir inşaat şirketinin sahibi olan Song Woo Yong'tan gelir. Lee Tae Kyung, bu yüksek sınıf suçlularını beraat ettirir veya en azından şartlı tahliye alır. Önce küçük erkek kardeşinin intikamını almak için avukat oldu, ancak o zamandan beri paraya odaklandı. Kayıp aktrisleri içeren bir dizi dava ile ilgilendiğinde değişir. Bu arada, Song Woo Yong, varlıklı kişileri içeren ceza davalarını Lee Tae Kyung'a huni ederek inşaat şirketini büyüttü. Ailesi için daha fazla güç istiyor. Kayıp aktrisleri içeren davalarda Lee Tae Kyung ile çatışmaya giriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here