Woman of 9.9 Billion 25-26.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

14 Kasım 2021 Pazar

Woman of 9.9 Billion 25-26.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Dizi, zor bir hayat yaşayan ancak hiç beklemediği bir anda eline geçen 9.9 Milyon Won ile hayatı değişen Jung Seo-Yeon’un (Cho Yeo-Jeong) etrafında dönmektedir Cho Yeo-Jeong dizide Jung Seo-Yeon karakterini canlandırmaktadır. O ve ailesi, babası tarafından şiddet görmüş ve bu yüzden eline geçen ilk fırsatta evi terk etmiştir. Sonrasında tanıştığı iyi kalpli bir adam ile evlenir. Ancak mutlu hayatı uzun sürmez ve bir mutluluk arayışına girer.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Dizi, zor bir hayat yaşayan ancak hiç beklemediği bir anda eline geçen 9.9 Milyon Won ile hayatı değişen Jung Seo-Yeon’un (Cho Yeo-Jeong) etrafında dönmektedir. Karakterleri: Cho Yeo-Jeong dizide Jung Seo-Yeon karakterini canlandırmaktadır. O ve ailesi, babası tarafından şiddet görmüş ve bu yüzden eline geçen ilk fırsatta evi terk etmiştir. Sonrasında tanıştığı iyi kalpli bir adam ile evlenir. Ancak mutlu hayatı uzun sürmez ve bir mutluluk arayışına girer. Kim Kang-Woo dizide eski bir dedektif olan Kang Tae-Woo karakterini canlandırmaktadır. Bir dedektif olduğu zamanlarda, bir davanın peşine düştüğünde diğer insanların ne düşündüğünü umursamadığı ve toplum kurallarını hiçe saydığı için ona 'çılgın boğa' adını takmışlardır. Haksız yere rüşvet almakla suçlandıktan ve onun tek gurur kaynağı olan kardeşinin ölümünden sonra dedektifliği bırakır. Kardeşinin ölümünün perde arkasını ortaya çıkarmaya karar verir. Bu sırada, Jung Seo-Yeon (Cho Yeo-Jeong) ile tanışır. Jung Woong-In dizide Jung Seo-Yeon’un (Cho Yeo-Jeong) kocası olan Hong In-Pyo karakterini canlandırmaktadır. Takıntılı birisidir. Lee Ji-Hoon dizide Yoon Hee-Joo’nun (Oh Na-Ra) kocası olan Lee Jae-Hoon karakterini canlandırmaktadır. 'Woon Am' adlı bir vakıfın müdürlüğünü yapmaktadır. İyi bir eş gibi görünmesine karşın çapkın birisidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here