You Drive Me Crazy 4.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

29 Kasım 2021 Pazartesi

You Drive Me Crazy 4.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Dizi, 8 yıldır arkadaş olan Eun-Seong (Lee Yoo-Young) ve Kim Rae-Wan’ın (Kim Sun-Ho) bir geceden sonra aşk ve arkadaşlık arasında bocalaması konu almaktadır. -Lee Yoo-Young: Mini dizide Fransızca çevirmeni olan Eun-Seong karakterini canlandırmaktadır. Her şeye cesurca bakmasına rağmen öngörülemeyen bir tarafı vardır.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Dizi, 8 yıldır arkadaş olan Eun-Seong (Lee Yoo-Young) ve Kim Rae-Wan’ın (Kim Sun-Ho) bir geceden sonra aşk ve arkadaşlık arasında bocalaması konu almaktadır. -Lee Yoo-Young: Mini dizide Fransızca çevirmeni olan Eun-Seong karakterini canlandırmaktadır. Her şeye cesurca bakmasına rağmen öngörülemeyen bir tarafı vardır. Eun-Seong üniversitede tanıştığı Kim Rae-Wan (Kim Sun-Ho ) ile oldukça iyi arkadaştır ve erkek olan tek arkadaştır. -Kim Sun-Ho: Mini dizide yükselen bir sanatçı olan Kim Rae-Wan karakterini canlandırmaktadır. Özgür bir ruha sahip olan Rae-Wan onunla ilgilenen her kadına açık çapkın birisidir. Eun-Seong’u (Lee Yoo-Young) asla bir kadın olarak düşünmemiştir ancak bir gecede bu bakış açısı değişir. Aşk hayatı ve iş hayatı istediği gibi gitmemeye başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here