Clean with Passion for 16.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

3 Aralık 2021 Cuma

Clean with Passion for 16.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Dizi, mysophobia (mikrop korkusu) olan bir adam (Yoon Kyun-Sang) ile kirliliğe aldırmayan bir kadının (Kim You-Jung) arkasındaki aşk hikâyesini konu almaktadır. -Kim You-Jung dizide birçok part-time işte çalışan Gil O-Sol karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, parlak bir kişiliğe sahiptir. Tam zamanlı bir iş aramaktadır.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Dizi, mysophobia (mikrop korkusu) olan bir adam (Yoon Kyun-Sang) ile kirliliğe aldırmayan bir kadının (Kim You-Jung) arkasındaki aşk hikâyesini konu almaktadır. -Kim You-Jung dizide birçok part-time işte çalışan Gil O-Sol karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, parlak bir kişiliğe sahiptir. Tam zamanlı bir iş aramaktadır. Sürekli part-time işlerde çalıştığından dolayı görünümüne önem gösteremez ve bu yüzden sürekli eşofman giyer. Daha sonra bir temizlik şirketinde çalışmaya başlar ve orada temizlik konusunda aşırı titiz olan Jang Sun-Gyeol (Yoon Kyun-Sang) ile tanışır. -Yoon Kyun-Sang dizide mysophobia (mikrop korkusu) olan Jang Sun-Gyeol karakterini canlandırmaktadır. Bir temizlik şirketinin sahibidir. Mikrop korkusu nedeniyle tek bir toz zerreciğine bile tahammül edemez ve başkaları ile fiziksel temastan hoşlanmaz. Bir gün, Gil O-Sol (Kim You-Jung) ile karşılaşır ve hayatı değişir. Onun sayesinde mikrop korkusu ile yüzleşir. Aradan çok geçmeden Gil O-Sol’a âşık olur.Song Jae-Rim dizide orijinal webtoonda yer almayan Choi-Gun karakterini canlandırmaktadır. Gil O-Sol’un (Kim You-Jung) yaşadığı binanın çatı katında yaşamaktadır. Gizemli bir adamdır. Kimse onun adını veya geçimini ne ile sağladığını bilmemektedir. Etraftaki insanlar onu yakışıklılığı ile tanımaktadır. Özgür bir ruha sahiptir. O, Gil O-Sol ve Jang Sun-Gyeol (Yoon Kyun-Sang) arasında bir aşk üçgeni bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here