Dating in the Kitchen 20.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

14 Aralık 2021 Salı

Dating in the Kitchen 20.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Zijing Hotel'de aşçı yardımcısı olarak çalışan Gu Sheng Nan, hayallerini gerçekleştirme yolunda ilerleyen bir kadındı. İyi konumlanmış, sevdiği bir işte şef olarak becerilerini geliştirdiği için yemeğiyle kendini ifade etmekte özgürdü. Harika bir işe sahip olmasının yanı sıra, otelin baş şefiyle olan gizli ilişkisine mutlu bir şekilde yerleşmişti.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Zijing Hotel'de aşçı yardımcısı olarak çalışan Gu Sheng Nan, hayallerini gerçekleştirme yolunda ilerleyen bir kadındı. İyi konumlanmış, sevdiği bir işte şef olarak becerilerini geliştirdiği için yemeğiyle kendini ifade etmekte özgürdü. Harika bir işe sahip olmasının yanı sıra, otelin baş şefiyle olan gizli ilişkisine mutlu bir şekilde yerleşmişti. İkna ettilerbirlikte güzel bir hayat kurmaya mahkum olan Sheng Nan, erkek arkadaşını hile yaparken yakaladığı gün harap olmuştu. Sanki erkek arkadaşından ayrılmak yeterince kötü değilmiş gibi, Sheng Nan otelin yaklaşan devralımı sayesinde yakında işsiz olabileceğini öğrenir. Daha da kötüsü, talihsiz bir yanlış anlama, onu yakında patronu olacak, keskin dilli CEO'su Lu Jin'in yanlış tarafına götürür. Bir iş dahisi olan Lu Jin, zor kararlar vermekten korkmaz. Zijing Oteli'ni kınamaya hazır olan Lu Jin, mutlu bir kaza sonucu Sheng Nan'ın yemeklerinden birini yoluna sokunca fikrini değiştirir. Sert bir gurme olan Lu Jin, Sheng Nan'ın şeflik becerisinden etkilenir ve yeteneğini hemen fark eder. Yemek sevgisini paylaşmak, Bu beklenmedik çift, onları hiç beklenmedik bir yere götüren beklenmedik bir bağ kurmaya başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here