Healer of Children 40.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

14 Aralık 2021 Salı

Healer of Children 40.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Jiao Jia Ren, çocuk doktoru Gu Li Feng tarafından çocukken kurtarıldı ve genç bir yetişkin olarak onun ayak izlerini takip etti. Yeteneğinin ve potansiyelinin farkında olan Gu Li Feng, şu anda şehrin en iyi çocuk hastanesinin yöneticisi, onu kayıt memuru olarak kabul etmek için kuralları esnetiyor. Yeni işyerinde bir grup seçkin uzmanla çevrili olan Jiao Jia Ren artık mahsulün kreması değil ve beceri seviyesindeki boşluğu kapatmak için çok çalışıyor.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Jiao Jia Ren, çocuk doktoru Gu Li Feng tarafından çocukken kurtarıldı ve genç bir yetişkin olarak onun ayak izlerini takip etti. Yeteneğinin ve potansiyelinin farkında olan Gu Li Feng, şu anda şehrin en iyi çocuk hastanesinin yöneticisi, onu kayıt memuru olarak kabul etmek için kuralları esnetiyor. Yeni işyerinde bir grup seçkin uzmanla çevrili olan Jiao Jia Ren artık mahsulün kreması değil ve beceri seviyesindeki boşluğu kapatmak için çok çalışıyor. Jiao Jia Ren ve meslektaşları Deng Ziang, Gu Jia Ren ve Wang Hang birçok zorluğun üstesinden gelir. Hastalıkla sadece kliniğin ön saflarında savaşmak zorunda değiller, aynı zamanda hayatta çeşitli zorluklarla da karşılaşıyorlar. Çocukları gönülden korumak ve onlara hizmet etmek için öğrenir, olgunlaşır ve yetkin uzmanlar haline gelirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here