I will find you a better home 52.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7 Aralık 2021 Salı

I will find you a better home 52.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
29 yaşındaki Fang Si Jin kendini seviyor. Ünlü bir emlak şirketinin bölge müdürü olan ev satan bir kadın. Bir dizi olayda, azalan satışlardan muzdarip olan zincir mağazalarından biriyle uğraşmaya gönderilir. Bu mağazanın müdürü Xu Wen Dao, nazik ve düşük performanslı çalışanlarını kovmaya dayanamayan bir "soylu". Fang Si Jin böyle bir hayırseverliği zayıf ve işe yaramaz olarak görür .

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



29 yaşındaki Fang Si Jin kendini seviyor. Ünlü bir emlak şirketinin bölge müdürü olan ev satan bir kadın. Bir dizi olayda, azalan satışlardan muzdarip olan zincir mağazalarından biriyle uğraşmaya gönderilir. Bu mağazanın müdürü Xu Wen Dao, nazik ve düşük performanslı çalışanlarını kovmaya dayanamayan bir "soylu". Fang Si Jin böyle bir hayırseverliği zayıf ve işe yaramaz olarak görür . Soğuk, acımasız yöntemlerini kullanarak mağazayı kurtarmayı başarıyor, ancak sıcak, davetkar atmosferini kaybediyor. Fang Si Jin ve Xu Wen Dao, farklı felsefelerine sürekli kafa yoruyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here