Invisible Life 37.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

15 Aralık 2021 Çarşamba

Invisible Life 37.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Annesinin aşk hayatına karışmasını önlemek için Ye Xiao Bai, sıkı patron Guan Yi He'nin yürüttüğü bir iş projesine katılır. İkili, iş yerleri meslektaşları arasında romantizme izin vermediği için aşık olur ve gizli bir ilişki yaşar. Sonunda evlenir ve gizlice bir aile kurarlar ve Xiao Bai hayatın iyi gittiğini düşünür, ancak ilişkilerini gizli tutmanın baskısı ailelerini zorlar.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Annesinin aşk hayatına karışmasını önlemek için Ye Xiao Bai, sıkı patron Guan Yi He'nin yürüttüğü bir iş projesine katılır. İkili, iş yerleri meslektaşları arasında romantizme izin vermediği için aşık olur ve gizli bir ilişki yaşar. Sonunda evlenir ve gizlice bir aile kurarlar ve Xiao Bai hayatın iyi gittiğini düşünür, ancak ilişkilerini gizli tutmanın baskısı ailelerini zorlar. Diğer sorunlar hem kişisel hem de profesyonel olarak ortaya çıkar ve Xiao Bai'nin gözlerini kadınların işyerinde karşılaştığı sorunlara ve iş ile aileyi dengeleme mücadelesine açar. Saf kız daha güçlü olmayı, işte ilerlemeyi, ailesini ve evliliğini korumayı öğrenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here