Just Dance 8.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2 Aralık 2021 Perşembe

Just Dance 8.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Dizi, Geoje Kız Meslek Lisesi’nde okuyan bir grup dans tutkunu öğrencinin etrafında dönmektedir. İyi notlara sahip değillerdir. Buna rağmen dersleri yerine iyi birer dansçı olmaya çalışmaktadırlar. Yakın zamanda yeniden yapılanmanın başladığı bir tersanede iş bulmak yerine, onların farklı hayalleri vardır.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Dizi, Geoje Kız Meslek Lisesi’nde okuyan bir grup dans tutkunu öğrencinin etrafında dönmektedir. İyi notlara sahip değillerdir. Buna rağmen dersleri yerine iyi birer dansçı olmaya çalışmaktadırlar. Yakın zamanda yeniden yapılanmanın başladığı bir tersanede iş bulmak yerine, onların farklı hayalleri vardır. Karakterleri: -Park Se-Wan dizide Geoje Kız Meslek Lisesi’nde okuyan Kim Shi-Eun karakterini canlandırmaktadır. Okulunun dans kulübüne üyedir. Hayali dans sporları yarışmasını kazanmaktır. -Jang Dong-Yoon dizide bir lise öğrencisi olan Kwon Seung-Chan karakterini canlandırmaktadır. Dans sporlarını sevmesine karşın bu konuda ilgisizmiş gibi davranmaktadır. -Lee Joo-Young dizide Geoje Kız Meslek Lisesi’nde okuyan Park Hye-Jin karakterini canlandırmaktadır. Okulunun dans kulübüne üyedir. Hayali dans sporları yarışmasını kazanmaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here