Life 16.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2 Aralık 2021 Perşembe

Life 16.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
-Lee Dong-Wook dizide Sangkook Üniversite Hastanesi’nin acil servisinde görevli doktor olan Ye Jin-Woo karakterini canlandırmaktadır. Sıcak kalpli ve karizmatik birisidir. -Cho Seung-Woo dizide Sangkook Üniversite Hastanesi’nin genel müdürü olan Koo Seung-Hyo karakterini canlandırmaktadır. Havalı ve iddialı birisidir.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



-Lee Dong-Wook dizide Sangkook Üniversite Hastanesi’nin acil servisinde görevli doktor olan Ye Jin-Woo karakterini canlandırmaktadır. Sıcak kalpli ve karizmatik birisidir. -Cho Seung-Woo dizide Sangkook Üniversite Hastanesi’nin genel müdürü olan Koo Seung-Hyo karakterini canlandırmaktadır. Havalı ve iddialı birisidir.-Won Jin-A dizide bir çocuk doktoru olan Lee No-Eul karakterini canlandırmaktadır. Her zaman önceliklerini hastalarına vermektedir. Sıcak kalpli ve sevecen biri olan No-Eul çocuklara olan sevgisinden ve insanlara yardım etme arzusundan dolayı işinde tutku ile çalışmaktadır. -Moon So-Ri dizide beyin ve sinir cerrahisi bölümünün başı olan Oh Sae-Hwa karakterini canlandırmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here