Love in Between 42.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7 Aralık 2021 Salı

Love in Between 42.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Zuo Qing Ci, asil köklerini doktor olarak Jianghu'da seyahat etmek için saklayan bir markanın oğludur. İmparatorluk mahkemelerine ait değerli bir hazine olan dağ nehir resminin eksik parşömenini arıyor. Fek Kou Er adıyla bir haydutla tanışır. Arka planı bir gizem ve kurtarma görevine devam ederken kılık değiştiriyorefendisi. Aslında Zhengyang sarayının genç hanımı Sun Yunluo olduğu ortaya çıktığında, saldırıların hedefi haline gelir.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Zuo Qing Ci, asil köklerini doktor olarak Jianghu'da seyahat etmek için saklayan bir markanın oğludur. İmparatorluk mahkemelerine ait değerli bir hazine olan dağ nehir resminin eksik parşömenini arıyor. Fek Kou Er adıyla bir haydutla tanışır. Arka planı bir gizem ve kurtarma görevine devam ederken kılık değiştiriyorefendisi. Aslında Zhengyang sarayının genç hanımı Sun Yunluo olduğu ortaya çıktığında, saldırıların hedefi haline gelir. Zuo Qing Ci, kaosa yakalanmış olsa bile onu kurtarmaktan çekinmez. Şu anda, marquis malikanesi, Zuo Qing Ci'yi ülke işlerine katılmaya zorlayan Weining Hou tarafından çerçevelenmiştir. Sun Yun Luo, yıllar önce bir sırrı keşfetmelerine yol açan soruşturmasında ona eşlik ediyor. Düşmanın yıkılması ve adaleti yeniden sağlamak için kırsal alanın yüklerini yan yana getirdiklerinde, sevgililer ve yoldaşlar olarak dünyanın uçlarına giderler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here