Marry Me 33.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

6 Aralık 2021 Pazartesi

Marry Me 33.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Öğretmeninin ölümü için adaleti bulma görevinde olan kör bir müzisyen olan Ju Mu Er'i takip eden bir hikaye. Yolculuğu onu zengin Long Yue ile yüz yüze getirir ve davanın peşindeyken karı koca gibi davranırlar. Sahte ilişkileri, aşık olmaya başladıklarında kısa sürede gerçek olur. Ju Mu Er'in yavaş hayatı yıkıcı bir şekilde durur.öğretmen Shi Bo Yin, haksız bir şekilde ölür.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Öğretmeninin ölümü için adaleti bulma görevinde olan kör bir müzisyen olan Ju Mu Er'i takip eden bir hikaye. Yolculuğu onu zengin Long Yue ile yüz yüze getirir ve davanın peşindeyken karı koca gibi davranırlar. Sahte ilişkileri, aşık olmaya başladıklarında kısa sürede gerçek olur. Ju Mu Er'in yavaş hayatı yıkıcı bir şekilde durur.öğretmen Shi Bo Yin, haksız bir şekilde ölür. Bunun sonucunda görme yeteneğini de kaybeder ve kazara başkentin en zengin adamı olan, sinsi ve kibirli keskin bir dili olan ve parayı kendi hayatı kadar seven Long Yue ile karşılaşır. Ju Mu Er, araştırmalarına dişlerini batırır ve ardışık vakaların Long Yue ile onu bir araya getirmeye devam ettiğini keşfeder. Evli bir adam da topuklarında, onu istemediği bir evliliğe zorlamaya çalışıyor. Ju Mu Er, durumdan kurtulmak için, öğretmeninin katilini bulmaya devam ederken, Long Yue'ye şaşırtıcı bir şekilde kabul ettiği sözleşmeli bir evlilik teklif eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here