The Sword and 43.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

9 Aralık 2021 Perşembe

The Sword and 43.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Ming Hanedanlığı döneminde geçen hikaye, General Xu Lingyi ile cariyenin kızı Shi Yi Niang arasındaki, görücü usulü bir evlilikten başlayan romantizm etrafında dönüyor. Düşük statüyle doğmasına rağmen Shi Yi Niang, son derece iddialı ve bir kadının vizyonunun ev halkıyla sınırlı kalmaması gerektiğine inanıyor. Nakış becerilerine özgürlüğe bir bilet olarak güvenmeyi umuyor. Ancak, bir zamanlar saygı duyulan Luoaile bir gerileme durumunda. Klanı evlilik ittifakı yoluyla kurtarmayı uman Shi Yi Niang, Yongping Duke ve büyük General Xu Lingyi'nin karısı olmaya seçilir.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Ming Hanedanlığı döneminde geçen hikaye, General Xu Lingyi ile cariyenin kızı Shi Yi Niang arasındaki, görücü usulü bir evlilikten başlayan romantizm etrafında dönüyor. Düşük statüyle doğmasına rağmen Shi Yi Niang, son derece iddialı ve bir kadının vizyonunun ev halkıyla sınırlı kalmaması gerektiğine inanıyor. Nakış becerilerine özgürlüğe bir bilet olarak güvenmeyi umuyor. Ancak, bir zamanlar saygı duyulan Luoaile bir gerileme durumunda. Klanı evlilik ittifakı yoluyla kurtarmayı uman Shi Yi Niang, Yongping Duke ve büyük General Xu Lingyi'nin karısı olmaya seçilir. Xu ailesinin ona karşı önyargılı olması nedeniyle işler onun için kolay değildi. Yine de iyimserliği ve samimiyeti sayesinde onların güvenini kazanmayı başarıyor. Xu Lingyi, karı koca evlendikten sonra aşkı bulmayı başaran çeşitli güzel niteliklerinden de etkilenir. Xu Lingyi'nin desteğiyle Shi Yi Niang, kendi nakış atölyesine sahip olmak için Xian Ling Pavillion'u açar. Bu arada Xu Lingyi, bir deniz yasağının kaldırılmasını destekleyerek memleketini korumaya ve insanların geçimini iyileştirmeye çalışırken birçok aksilik yaşar. Xu ailesinin sonunu getirebilecek bir krizle karşılaştıklarında Xu Lingyi ve Shi Yi Niang, kalın ve zayıf olarak birbirlerini desteklemeye devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here