We Are All Alone 34.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

13 Aralık 2021 Pazartesi

We Are All Alone 34.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Mo Xiang Wan, showbiz'in demir iradeli ajanı olarak bilinir. Boyuna rağmen, kariyerine büyük bir darbe indiren bir kriz yaşar. Başarıya giden yolunu geri kazanırken kendini bulma sürecinde birçok şeyi öğrenir. Altın Urn ödüllerinde Mo Xiang Wan'ın en büyük sanatçılarından ikisi ödül için aday gösterildi. Ancak, gizli tehlikeler yıldızlığın parıldayan ışıklarının altında yatar.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Mo Xiang Wan, showbiz'in demir iradeli ajanı olarak bilinir. Boyuna rağmen, kariyerine büyük bir darbe indiren bir kriz yaşar. Başarıya giden yolunu geri kazanırken kendini bulma sürecinde birçok şeyi öğrenir. Altın Urn ödüllerinde Mo Xiang Wan'ın en büyük sanatçılarından ikisi ödül için aday gösterildi. Ancak, gizli tehlikeler yıldızlığın parıldayan ışıklarının altında yatar. Stratejik bir hata yüzünden Mo Xiang Wan sanatçılarını kaybeder. Mo Xiang Wan, karşılaşmalarıyla usta aktörlerin yaratıcılığını ve tutkusunu takdir etmeye başlar. Yöntemlerini elden geçiriyor ve iyi projeler yapmaya odaklanmaya karar veriyor. Mo Bei ticaret hukuku alanında uzmanlaşmış hotshot avukatıdır. Mo Xiang Wan hayallerini gerçekleştirmeye çalışırken yolları kesişir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here