Who's not Rebellious Youth 42.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

13 Aralık 2021 Pazartesi

Who's not Rebellious Youth 42.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Farklı koşullar altında yetiştirilen iki kardeş hayatlarını değiştirir. Biri öğrenci olarak yaşar, diğeri işe hazırdır ve ofis bayan Tang Shi ile tanışır, böylece bir dizi aksiliklerin başlangıcı olur. Lu Xiang ve Lu Yin kardeşlerdir. Ebeveynleri nedeniyle, büyükanneleri tarafından ayrı ayrı yetiştirildiler. Lu Xiang üniversiteden ayrıldı. Lu Yin yüksek rütbeliyurt dışından dönen yönetici.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Farklı koşullar altında yetiştirilen iki kardeş hayatlarını değiştirir. Biri öğrenci olarak yaşar, diğeri işe hazırdır ve ofis bayan Tang Shi ile tanışır, böylece bir dizi aksiliklerin başlangıcı olur. Lu Xiang ve Lu Yin kardeşlerdir. Ebeveynleri nedeniyle, büyükanneleri tarafından ayrı ayrı yetiştirildiler. Lu Xiang üniversiteden ayrıldı. Lu Yin yüksek rütbeliyurt dışından dönen yönetici. Birbirleri hakkında hiçbir şey bilmeyen iki kardeş, birbirlerinin yaşam tarzını deneyimlemek için kimliklerini birkaç gün değiştirmeye karar verir. Ne yazık ki, Lu Yin bir kazaya girer ve amnezi ile uyanır. Gerçekten bir PE öğrencisi olduğuna inanmaya geliyor. Ağabeyinin şirketini kurtarmak için, genç Lu Xiang, bir yönetici gibi davranırken Lu Yin, üniversitenin sevinçlerini ve acılarını tekrar yaşatır. Lu Xiang, başa çıkabileceğinden daha fazla belaya neden olur, ancak sonunda İnsan Kaynakları'ndan Tang Shi ile aşk bulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here