Koi wa Deep ni 9.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

9 Ocak 2022 Pazar

Koi wa Deep ni 9.Bölüm

En İyi Japon Dizileri - Yeni Ve Eski En Çok İzlenen Japon Dizileri Listesi Ve Önerisi (2021) Japon dizileri Dünya'da kısa sürede çıkış yakalamış olan dizilerdendir. Ülkemizden de takip edilen bu diziler oldukça beğenilmekte ve sevilmektedir. Japon dizileri gerek oyuncu kadrosu gerek senaryosu ile gelişmiş bir dizi sektörü olduğunu göstermektedir. Özellikle yapmış oldukları aşk dizileri ile birlikte Dünya'da takip edilen bir dizi sektörüne imza atmışlardır. Japon dizileri sevildiğinden ötürü pek çok kişi Japon dizileri ile ilgili araştırma yapmaktadırlar. Peki, en iyi Japon dizileri hangileridir? Günümüzde yayınlanmakta olan ve geçmişte yayınlanmış Japon dizileri nelerdir? İşte mutlaka seyretmeniz gereken Japon dizileri.
Shibaura Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Üniversitesi'nde oşinograf olan Nagisa Mio, balıklarla çok ilgileniyor ve denizi seviyor. Neşeli gülümsemesine ve kibar, iyi huylu kişiliğine rağmen, ailesi ve geçmişi hakkında ketumdur. Varlıklı bir ailenin ikinci oğlu olan Hasuda Rintaro, yaklaşılması zor biri olarak karşımıza çıktığı için etrafındakiler tarafından korkulur. Ama bu zırhın altında genç bir adam varsaf bir kalple ve havasız. Babasının sağlık durumunun kötü olması nedeniyle Japonya'ya döndüğünde, bir deniz geliştirme projesinden sorumlu olur. Mio okyanusu korumak ister ve tesisin gelişimine karşı çıkarken, Rintaro hayatını buna tehlikeye atmaktadır. Farklı dünyalarda yaşıyormuş gibi görünen bu iki insan, proje üzerinden tanışır ve sonunda aşık olurlar. Ancak onlarınki yasak bir aşktır çünkü Mio'nun herkesi şok edecek bir sırrı vardır.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Shibaura Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Üniversitesi'nde oşinograf olan Nagisa Mio, balıklarla çok ilgileniyor ve denizi seviyor. Neşeli gülümsemesine ve kibar, iyi huylu kişiliğine rağmen, ailesi ve geçmişi hakkında ketumdur. Varlıklı bir ailenin ikinci oğlu olan Hasuda Rintaro, yaklaşılması zor biri olarak karşımıza çıktığı için etrafındakiler tarafından korkulur. Ama bu zırhın altında genç bir adam varsaf bir kalple ve havasız. Babasının sağlık durumunun kötü olması nedeniyle Japonya'ya döndüğünde, bir deniz geliştirme projesinden sorumlu olur. Mio okyanusu korumak ister ve tesisin gelişimine karşı çıkarken, Rintaro hayatını buna tehlikeye atmaktadır. Farklı dünyalarda yaşıyormuş gibi görünen bu iki insan, proje üzerinden tanışır ve sonunda aşık olurlar. Ancak onlarınki yasak bir aşktır çünkü Mio'nun herkesi şok edecek bir sırrı vardır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here