My Fair Prince 10.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

10 Ocak 2022 Pazartesi

My Fair Prince 10.Bölüm

En İyi Japon Dizileri - Yeni Ve Eski En Çok İzlenen Japon Dizileri Listesi Ve Önerisi (2021) Japon dizileri Dünya'da kısa sürede çıkış yakalamış olan dizilerdendir. Ülkemizden de takip edilen bu diziler oldukça beğenilmekte ve sevilmektedir. Japon dizileri gerek oyuncu kadrosu gerek senaryosu ile gelişmiş bir dizi sektörü olduğunu göstermektedir. Özellikle yapmış oldukları aşk dizileri ile birlikte Dünya'da takip edilen bir dizi sektörüne imza atmışlardır. Japon dizileri sevildiğinden ötürü pek çok kişi Japon dizileri ile ilgili araştırma yapmaktadırlar. Peki, en iyi Japon dizileri hangileridir? Günümüzde yayınlanmakta olan ve geçmişte yayınlanmış Japon dizileri nelerdir? İşte mutlaka seyretmeniz gereken Japon dizileri.
Izumi Hidaka 36 yaşında ve yeni kurulan oyun şirketi Pegasus Ink'in CEO'su. Dört yıl önce kadınları hedef alan ve çok popüler hale gelen Love My Pegasus oyununu geliştirdi. O zamandan beri Love My Pegasus'tan Kento-sama karakterine takıntılıdır. Izumi Hidaka, Kento-sama'yı aynı kişiliğe ve görünüme sahip ideal erkeğinden yarattı. Kento-sama yüzünden yıllardır erkek arkadaşı olmamıştır. Onahayat pürüzsüz görünüyor, ama her zaman yeni bir oyun prodüksiyonu düşünüyor. Ayrıca yeni oyun üretimi için para toplamakla da meşgul. Bir akşam, Wataru Igarashi aniden sarhoş Izumi Hidaka'nın önünde belirir.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Izumi Hidaka 36 yaşında ve yeni kurulan oyun şirketi Pegasus Ink'in CEO'su. Dört yıl önce kadınları hedef alan ve çok popüler hale gelen Love My Pegasus oyununu geliştirdi. O zamandan beri Love My Pegasus'tan Kento-sama karakterine takıntılıdır. Izumi Hidaka, Kento-sama'yı aynı kişiliğe ve görünüme sahip ideal erkeğinden yarattı. Kento-sama yüzünden yıllardır erkek arkadaşı olmamıştır. Onahayat pürüzsüz görünüyor, ama her zaman yeni bir oyun prodüksiyonu düşünüyor. Ayrıca yeni oyun üretimi için para toplamakla da meşgul. Bir akşam, Wataru Igarashi aniden sarhoş Izumi Hidaka'nın önünde belirir. Wataru Igarashi'nin tıpkı Kento-sama oyun karakterine benzeyen görünüşü karşısında şok olur. Wataru Igarashi 23 yaşında bir erkektir. Bir alacak tahsildarı tarafından kovalanırken, alacaklıdan kaçmak için bir yaya üst geçidinden atladı. Bu, Izumi Hidaka ile tanıştığı zamandı. Ancak, Izumi Hidaka, Wataru Igarashi ile hayal kırıklığına uğradı. Fiziksel görünüşü dışında, onun oyun karakteri Kento-soma'ya hiç benzemiyor. Wataru Igarashi terbiyesiz, kültürsüz ve uyuşuktur. Yakında Izumi Hidaka, Wataru Igarashi'yi ideal erkeği olan oyun karakteri Kento-sama gibi yapmaya kararlı hale gelir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here