Nishiogikubo Mitsuboshi 5.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

10 Ocak 2022 Pazartesi

Nishiogikubo Mitsuboshi 5.Bölüm

En İyi Japon Dizileri - Yeni Ve Eski En Çok İzlenen Japon Dizileri Listesi Ve Önerisi (2021) Japon dizileri Dünya'da kısa sürede çıkış yakalamış olan dizilerdendir. Ülkemizden de takip edilen bu diziler oldukça beğenilmekte ve sevilmektedir. Japon dizileri gerek oyuncu kadrosu gerek senaryosu ile gelişmiş bir dizi sektörü olduğunu göstermektedir. Özellikle yapmış oldukları aşk dizileri ile birlikte Dünya'da takip edilen bir dizi sektörüne imza atmışlardır. Japon dizileri sevildiğinden ötürü pek çok kişi Japon dizileri ile ilgili araştırma yapmaktadırlar. Peki, en iyi Japon dizileri hangileridir? Günümüzde yayınlanmakta olan ve geçmişte yayınlanmış Japon dizileri nelerdir? İşte mutlaka seyretmeniz gereken Japon dizileri.
Amamiya, Nakauchi ve Kobayashi bir zamanlar liseden sınıf arkadaşlarıydı. Birincisi sınıf başkanı ve onur öğrencisiydi, Nakauchi sessizdi ve yemek pişirmeye meraklıydı ve Kobayashi kadın düşkünü bir büyücüydü. Mezuniyetlerinden on yıl sonra kader onları yeniden bir araya getirir. Nakauchi, tomurcuklanan bir şef oldu, ancak tat alma duyusunu kaybettikten sonra işini bırakmak zorunda kaldı. Amamiya'ya rastlar, barmen olarak çalışır.Tokyo'nun Nishi Ogikubo semtindeki Three Star Bar adlı sessiz bir tesiste. İlk romanıyla bir gecede yazar olarak sansasyon yaratan, ancak o zamandan beri bir çöküş içinde olan Kobayashi, barı, kendisi ve Amamiya bitirene kadar mekanı işletmeye devam edeceği anlaşmasıyla, önceki sahibi olan dedesinden devraldı. kilerde stoklanan tüm konserve yiyecekler.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Amamiya, Nakauchi ve Kobayashi bir zamanlar liseden sınıf arkadaşlarıydı. Birincisi sınıf başkanı ve onur öğrencisiydi, Nakauchi sessizdi ve yemek pişirmeye meraklıydı ve Kobayashi kadın düşkünü bir büyücüydü. Mezuniyetlerinden on yıl sonra kader onları yeniden bir araya getirir. Nakauchi, tomurcuklanan bir şef oldu, ancak tat alma duyusunu kaybettikten sonra işini bırakmak zorunda kaldı. Amamiya'ya rastlar, barmen olarak çalışır.Tokyo'nun Nishi Ogikubo semtindeki Three Star Bar adlı sessiz bir tesiste. İlk romanıyla bir gecede yazar olarak sansasyon yaratan, ancak o zamandan beri bir çöküş içinde olan Kobayashi, barı, kendisi ve Amamiya bitirene kadar mekanı işletmeye devam edeceği anlaşmasıyla, önceki sahibi olan dedesinden devraldı. kilerde stoklanan tüm konserve yiyecekler. Kobayashi ve Amamiya, Nakauchi'yi konserve yemek "şefi" olarak kendilerine katılmaya ikna eder. Üçlü büyük bir başarıdır: Amamiya her zaman bir kokteylle havayı yükseltmeye hazırdır, bar sineğine benzeyen Kobayashi her zaman bilgece öğütlerle hazırdır ve Nakauchi mutfakta bir fırtına koparır. Bu yer, sorunlarıyla gelen, ancak bu olağanüstü adamlar sayesinde genellikle sorunları çözülerek ayrılan minnettar müşterilerle bir hit haline geliyor. Ama konserve yiyecekler bitmeye başladığında ne olacak?.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here