The Line Watchers 24.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

22 Ocak 2022 Cumartesi

The Line Watchers 24.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
The Line Watchers, Hong Kong'un gümrük memurları hakkında bir hikaye. Fikri Mülkiyet Soruşturma Bürosu Kıdemli Müfettişi Benjamin Yuen, Ticaret Kontrolleri Memuru Mandy Wong ve Gümrük Uyuşturucu Soruşturma Bürosu Müfettişi Venus Wong, bir grup seçkin gümrük memuru ve çaylağa liderlik ediyor. Yumurtadan atom bombasına, süt tozundan ilaçlara kadar yeni “Akıllı Gümrük” programının yüzü olarak karada, havada ve okyanusta beklemedeler. Bu grup, kişisel zorlukların ortasında, zorlukların üstesinden gelebilir ve toplumun istikrarına ve refahına katkıda bulunan ve Hong Kongluların gurur duyabileceği kapı bekçileri haline gelen “Bağlılık ve Mükemmellik” sloganını destekleyebilir.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



The Line Watchers, Hong Kong'un gümrük memurları hakkında bir hikaye. Fikri Mülkiyet Soruşturma Bürosu Kıdemli Müfettişi Benjamin Yuen, Ticaret Kontrolleri Memuru Mandy Wong ve Gümrük Uyuşturucu Soruşturma Bürosu Müfettişi Venus Wong, bir grup seçkin gümrük memuru ve çaylağa liderlik ediyor. Yumurtadan atom bombasına, süt tozundan ilaçlara kadar yeni “Akıllı Gümrük” programının yüzü olarak karada, havada ve okyanusta beklemedeler. Bu grup, kişisel zorlukların ortasında, zorlukların üstesinden gelebilir ve toplumun istikrarına ve refahına katkıda bulunan ve Hong Kongluların gurur duyabileceği kapı bekçileri haline gelen “Bağlılık ve Mükemmellik” sloganını destekleyebilir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here