The Ringmaster 25.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

17 Ocak 2022 Pazartesi

The Ringmaster 25.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
Hayatın zirveleri ve vadileri, ringde savaşmak gibidir. Şöhret, zenginlik ve aşk arasında denge kurmak ve saldırı ile savunma arasında karar vermek bir anda gerçekleşir. Zorluklarla karşı karşıya kaldığımızda, engelleri aşmak ve sebat etmek için çok savaşırız. Nihayetinde güç, kırılmaz olmak değil, düştükten sonra ayağa kalkma ve ilerlemeye devam etme iradesine sahip olmaktır. Hayat her zaman bir kişinin yüzüğüdür.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Hayatın zirveleri ve vadileri, ringde savaşmak gibidir. Şöhret, zenginlik ve aşk arasında denge kurmak ve saldırı ile savunma arasında karar vermek bir anda gerçekleşir. Zorluklarla karşı karşıya kaldığımızda, engelleri aşmak ve sebat etmek için çok savaşırız. Nihayetinde güç, kırılmaz olmak değil, düştükten sonra ayağa kalkma ve ilerlemeye devam etme iradesine sahip olmaktır. Hayat her zaman bir kişinin yüzüğüdür..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here