Tokyo kaiki zake 3.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

11 Ocak 2022 Salı

Tokyo kaiki zake 3.Bölüm

En İyi Japon Dizileri - Yeni Ve Eski En Çok İzlenen Japon Dizileri Listesi Ve Önerisi (2021) Japon dizileri Dünya'da kısa sürede çıkış yakalamış olan dizilerdendir. Ülkemizden de takip edilen bu diziler oldukça beğenilmekte ve sevilmektedir. Japon dizileri gerek oyuncu kadrosu gerek senaryosu ile gelişmiş bir dizi sektörü olduğunu göstermektedir. Özellikle yapmış oldukları aşk dizileri ile birlikte Dünya'da takip edilen bir dizi sektörüne imza atmışlardır. Japon dizileri sevildiğinden ötürü pek çok kişi Japon dizileri ile ilgili araştırma yapmaktadırlar. Peki, en iyi Japon dizileri hangileridir? Günümüzde yayınlanmakta olan ve geçmişte yayınlanmış Japon dizileri nelerdir? İşte mutlaka seyretmeniz gereken Japon dizileri.
Aktör Yosuke Sugino korku filminde pek iyi değildir ama bir korku filminde oynaması için teklif alır. Sonra bir gün, radyo programına konuk olan bir manga sanatçısı olan Toru Seino'dan "Gizemli Aşk" hikayesini duyar. İnsanlar ne kadar korkarsa, "Gizemli Aşk"ın o kadar uygun olduğu söylenir ve Sugino, önerildiği gibi "Gizemli Aşk"ı deneyimlemeye karar verir. Her hikayede bir hayalet hikayesi ustası belirir ve Sugino'ya bir korku hikayesi üflenir.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Aktör Yosuke Sugino korku filminde pek iyi değildir ama bir korku filminde oynaması için teklif alır. Sonra bir gün, radyo programına konuk olan bir manga sanatçısı olan Toru Seino'dan "Gizemli Aşk" hikayesini duyar. İnsanlar ne kadar korkarsa, "Gizemli Aşk"ın o kadar uygun olduğu söylenir ve Sugino, önerildiği gibi "Gizemli Aşk"ı deneyimlemeye karar verir. Her hikayede bir hayalet hikayesi ustası belirir ve Sugino'ya bir korku hikayesi üflenir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here