Bir Yastıkta 4.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

17 Nisan 2022 Pazar

Bir Yastıkta 4.Bölüm

Bir Yastıkta; Avukat bir kadın, düğün salonu sahibi bir eş ve aynı zamanda ev sahipleri de olan kayınpeder ve kayınvalide. Elbette, ailenin neşesi minik yavrular: Tam 3 tane. İki erkek bir kız birde onların arkadaşları, kayınbiraderi ve komşuları derken ''BİR YASTIKTA” kocayan Ahsen ve Kartal’ın kalabalık hayatı çıkıyor...
Ahsen boşanma avukatlığında gitgide uzmanlaşmakta, Kartal ise bir düğün salonunun sahibi ve "Bir Yastıkta" kocamak isteyenleri evlendiriyor. Biri boşanmaya, biri evlenmeye vesile olan bu iki insanın evliliği, iki erkek bir kız çocukları, kayınpeder ve kayınvalideleri ile kalabalık bir hayata sahne oluyor.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



TRT 1’in kaliteli dizilerinden bir tanesi olan Bir Yastıkta izleyenlere eğlenceli ve komik bir aile dizisi sunuyor. Eyvah Eyvah filmi ile tanıdığımız ve son olarak Ata Demirer ile dünya evine giren Özge Uğur, Çok Güzel Hareketler Bunlar ile herkesin sevgisini kazanan Bülent Parlak, Türk sinemasının sempatik ve babacan isimlerinden Erdal Tosun dizinin dikkat çeken isimleri. Dizide evli çiftleri boşamakta uzman olan bir avukat ile sevenleri evlendirmek için düğün salonu sahibi bir adamın evliliklerindeki çatışmalar komik bir şekilde anlatılıyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here