Can Yoldaşım 272. Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

28 Nisan 2022 Perşembe

Can Yoldaşım 272. Bölüm

68. Bölüm

Suraj Sandiya’nın hayalinden vazgeçtiğini öğrenince çok öfkelenir. Sandiya’nın bu kadar kolay vazgeçmesini kaldıramayan Suraj ona gerçekte ne istediğini hatırlatmaya çalışır. Sandiya’nın neden böyle davrandığına anlam veremeyen Suraj, gerçekleri öğrenmeye çalışır. Santos ise Suraj’la yüzleşmekten kaçar. Suraj’ın aklına bir fikir gelir ve planlarını uygulamak için Ankur’dan yardım ister. Suraj’ın bulduğu fikir işe yarayacak mı?
Sevilen Hint dizilerini izleyicisiyle buluşturan Kanal 7 yepyeni bir diziye daha ev sahipliği yapıyor. Orijinal adı Diya Aur Baati Hum olan Can Yoldaşım, Kanal 7 ile Hint dizisi sevenlerin karşısına çıkıyor. Polis olmak için çabalayan Sandiya ve şeker ustası Suraj’ın öyküsünü anlatan Can Yoldaşım her gün Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



272. Bölüm Sandiya ve Suraj, Anuca’nın Hindistanlı olmadığını öğrenince büyük bir şok yaşar. Sandiya bu işte Minakşi’nin parmağı olduğunu öğrendiğinde çok öfkelenir. Sandiya ve Suraj kendi aralarında bunun büyük bir hata olduğunu konuşurken Resham onları duyar. Torununun kimseye yük olmamasını isteyen Resham çok kırılır ve onların karşısına çıkarak Anuca’yı geri götüreceğini söyler. Sandiya Santos’un bu duruma çok öfkeleneceğini düşünürken Suraj farklı bir kültürden olmasının bir sorun olmayacağını belirtir. Santos Anuca’nın Pakistanlı olduğunu öğrenecek mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here