Türkan Hanım'ın Konağı 2.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

17 Nisan 2022 Pazar

Türkan Hanım'ın Konağı 2.Bölüm

Son dönemin oldukça konuşulan kanallarından biri olan TRT1 gündüz kuşağına yeni diziyle adından sıkça söz ettiriyor. İsminin Türkan Hanım’ın Konağı olduğunu açıklayan TRT1 dizinin çekimlerinin devam ettiğini de duyurdu. Peki Türkan Hanım’ın Konağı dizisinin konusu nedir?
Türkan Hanım'ın Konağı'nda köklü Türk kültürü ve aile yapısı izleyiciye aktarılıyor. Türk gelenek ve göreneklerine göre yaşayan bir ailenin hikayesini anlatan Türkan Hanım'ın Konağı aynı zamanda bir program özelliği taşıyor.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Türkan Hanım'ın Konağı hafta içi her gün 9.30'da farklı konseptleriyle TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Oyuncu kadrosunda; Arzu Yanardağ, Mürşit Ağa Bağ, Ayşen İnci, Buket Dereoğlu gibi deneyimli oyuncuların yanı sıra birçok genç yeteneğinde yer aldığı Türkan Hanım’ın Konağı, sevilen ünleri de ağırlıyor. TÜRKAN HANIM'IN KONAĞI KONUSU Türkan Hanım'ın Konağı'nda köklü Türk kültürü ve aile yapısı izleyiciye aktarılıyor. Türk gelenek ve göreneklerine göre yaşayan bir ailenin hikayesini anlatan Türkan Hanım'ın Konağı aynı zamanda bir program özelliği taşıyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here