Sadece Merhamet izle - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

29 Mayıs 2020 Cuma

Sadece Merhamet izle

Filmin Konusu06-04-2020 10:40:16 Just Mercy Filmi  Dünyaca tanınmış bir avukatın hikayesini konu alan filmde, büyük bir adalet savaşı gözler önüne serilmektedir. Harvard’dan çıkıp güzel bir işte iyi para kazanma yolundansa Alabama’ya taşınıp idam cezasına çarptırılan mahkumları temsil eden siyahi bir avukat, tüm ülkeye adaletin nasıl işlediğini ve kusurlarını gösterecektir.
Filmin Konusu 06-04-2020 10:40:16
Just Mercy Filmi

Dünyaca tanınmış bir avukatın hikayesini konu alan filmde, büyük bir adalet savaşı gözler önüne serilmektedir. Harvard’dan çıkıp güzel bir işte iyi para kazanma yolundansa Alabama’ya taşınıp idam cezasına çarptırılan mahkumları temsil eden siyahi bir avukat, tüm ülkeye adaletin nasıl işlediğini ve kusurlarını gösterecektir.
.......................... . . . . . . . . .
Film Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Filmin Konusu06-04-2020 10:40:16 Just Mercy Filmi Dünyaca tanınmış bir avukatın hikayesini konu alan filmde, büyük bir adalet savaşı gözler önüne serilmektedir. Harvard’dan çıkıp güzel bir işte iyi para kazanma yolundansa Alabama’ya taşınıp idam cezasına çarptırılan mahkumları temsil eden siyahi bir avukat, tüm ülkeye adaletin nasıl işlediğini ve kusurlarını gösterecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here