The Sound of Silence izle - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

29 Mayıs 2020 Cuma

The Sound of Silence izle

Filmin Konusu08-04-2020 00:54:00 The Sound of Silence 2019  Bilimsel bir çalışmayı geliştirmeye çalışan Peter Lucian, deptesyon ya da yorgunluktan şikayeti olan hastaların evlerini ziyarete giderek evlerinde yaşanan uyumsuzlukları düzeltmektedir. Evin akustiğinin analizini yapan adam, ruh hallerinin değişmesine neden olan bir ses keşfeder. Tükenmişlik sendromunun kurbanı olan Ellen ile tanışınca beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalacaktır.
Filmin Konusu 08-04-2020 00:54:00
The Sound of Silence 2019

Bilimsel bir çalışmayı geliştirmeye çalışan Peter Lucian, deptesyon ya da yorgunluktan şikayeti olan hastaların evlerini ziyarete giderek evlerinde yaşanan uyumsuzlukları düzeltmektedir. Evin akustiğinin analizini yapan adam, ruh hallerinin değişmesine neden olan bir ses keşfeder. Tükenmişlik sendromunun kurbanı olan Ellen ile tanışınca beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalacaktır.
.......................... . . . . . . . . .
Film Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Filmin Konusu08-04-2020 00:54:00 The Sound of Silence 2019 Bilimsel bir çalışmayı geliştirmeye çalışan Peter Lucian, deptesyon ya da yorgunluktan şikayeti olan hastaların evlerini ziyarete giderek evlerinde yaşanan uyumsuzlukları düzeltmektedir. Evin akustiğinin analizini yapan adam, ruh hallerinin değişmesine neden olan bir ses keşfeder. Tükenmişlik sendromunun kurbanı olan Ellen ile tanışınca beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here